Tandarts & Verzekering

Ook in 2018 kan de  jeugd tot 18 jaar gratis naar de tandarts in zaandam
De dekking heeft geen financiële grens en omvat nagenoeg alle voorkomende tandarts behandelingen. Het is niet alleen zo dat de basisverzekering bijna alles vergoed, de rekening gaat in bijna alle gevallen ook direct naar de verzekering. Alle kinderen uit Zaandam, kunnen derhalve zonder financiële zorgen naar de tandarts gaan!

Volwassenen aangewezen op aanvullende verzekeringen – welke verzekering past het beste bij u?
De basisverzekering biedt volwassenen nagenoeg geen dekking voor de tandarts. Welke verzekering het beste bij u past hangt af van uw persoonlijke omstandigheden (met name uw financiële mogelijkheden om onvoorziene uitgaven op te kunnen vangen en daarnaast van uw voorkeur om minder of meer risico te willen lopen). Wij kunnen u bij het uitkiezen niet behulpzaam zijn maar het is wel raadzaam u door uw verzekeringsadviseur goed te laten voorlichten.

Volledige kunstgebitten vallen onder de basisverzekering en worden voor 75% vergoed, reparaties en rebasing worden 100% vergoed.
Er is dus geen reden om met een slecht passend gebit te blijven rondlopen.

Let wel partiële protheses vallen niet onder de basisverzekering en betaalt u zelf of worden door uw aanvullende verzekering (gedeeltelijk) vergoed.

Verzekering en kosten Tandarts