Tanden bleken

Door voeding en erfelijke factoren kunnen uw tanden verkleuren. Tanden bleken kan hierbij een oplossing bieden. De specialisten van Tandartspraktijk Zaandam Zuid kunnen verkleuringen met de bleekbehandeling veilig herstellen. Op deze manier krijgt u een stralende en natuurlijke witte lach zonder schade aan uw gebit.

  • Veilig bleken door de tandarts
  • Professionele bleekmaterialen
  • Natuurlijk witte tanden
  • Verkleuring herstellen

Laat veilig uw tanden bleken

Door de populariteit van het tanden bleken zijn er via internet steeds meer producten verkrijgbaar waarmee u zelf uw tanden kunt bleken. Onveilige producten kunnen uw mond en gebit echter beschadigen.

Laat het bleekproces daarom begeleiden door uw tandarts of mondhygiënist. In onze tandartspraktijk wordt de behandeling door een tandarts uitgevoerd met professionele bleekmaterialen. Hierdoor voorkomt u beschadigingen aan uw mond en gebit.

Natuurlijk wit gebit

Voor een natuurlijk resultaat is het van belang om te weten hoe en hoelang u moet bleken. Daarnaast is het resultaat afhankelijk van de gekozen bleekmethode. Onze tandarts heeft hiervoor professionele bleekmaterialen en helpt u een natuurlijk wit gebit te krijgen.

De staat van uw gebit en uw mondgezondheid is medebepalend voor het eindresultaat. Tijdens een periodieke controle kan de tandarts uw mondgezondheid controleren en u adviseren over eventuele verbetering hiervan.

Vullingen, facings en kronen bleken niet volledig mee. Wanneer u bijvoorbeeld facings op uw voortanden heeft, dan kan dit een kleurverschil opleveren met de rest van uw gebit. Het kan nodig zijn om vullingen, facings en/of kronen te vervangen om kleurverschillen te voorkomen.


Alle behandelingen

Wilt u graag meer informatie?

Neem dan contact op met Tandartspraktijk Zaandam Zuid. Of bel direct naar: 075 631 3464.

wave