Algemene tandartsbehandelingen

De basis van uw mondzorg is de halfjaarlijkse controle van uw gebit door uw tandarts. Naast de controles en het verhelpen van de geconstateerde problemen, zoals het vullen van gaatjes, kan uw tandarts u helpen met een aantal aanvullende behandelingen:

Halfjaarlijkse controle door de tandarts

Tijdens deze controles wordt de staat van uw gebit en uw mondgezondheid gecontroleerd. De tandarts is zo in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en waar mogelijk al direct op te lossen. Snel ingrijpen leidt tot goedkopere en minder ingrijpende behandelingen.

Een klein gaatje kan bijvoorbeeld eenvoudiger gevuld worden, wanneer gaatjes niet op tijd gesignaleerd worden kan er uiteindelijk een wortelkanaalbehandeling nodig zijn. De controle is dus van groot belang. Bij Tandartspraktijk Zaandam Zuid adviseren wij dan ook om minimaal twee keer per jaar een controle in te plannen bij uw tandarts.

Kwaliteit van onze tandartspraktijk

Bij tandartspraktijk Zaandam Zuid staat kwaliteit voorop. Wij zorgen ervoor dat onze tandartsen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen door regelmatige na- en bijscholingscursussen.

Wilt u graag meer informatie?

Neem dan contact op met Tandartspraktijk Zaandam Zuid. Of bel direct naar: 075 631 3464.

wave